PostNord Strålfors Sverige , PostNord Strålfors Alingsås

Vi söker en frontend-utvecklare med erfarenhet av Vue.js som vill utveckla lösningar för Norden till Strålfors i Alingsås!

Customer Experience är ett av våra viktigaste strategiska initiativ just nu och du kommer att tillsammans med ett engagerat agilt team utveckla lösningar för Sverige, Norge, Finland och Danmark. Fokus är utveckla vår kundportal som möter våra kunder dagligen. Här ges du en möjlighet att bli en viktig del av ett team som satsar stort på att göra kundupplevelsen enklare och bättre.

 

Vi erbjuder dig

Bli en del av vårt agila team som gillar ny teknik där lärande och experimenterande av nya tekniker är en integrerad del av vardagen och där fokus är att leverera värde till våra kunder Utveckla lösningar byggda i Vue.js, Node.js på plattformen OpenShift Bygga lösningar som genererar samhällsnytta genom att underlätta vardagen för våra kunder och få den digitala infrastrukturen i samhället att flyta på smidigt Komma in på ett bolag inom förändring med fokus på att dra nytta av vad den digitala transformationen möjliggör Möjlighet att ta frontend-lead och hjälpa oss lyfta våra gränssnitt ytterligare i nära samarbete med UX

 

Det här gör du hos oss

Vi har precis lanserat en plattform där vi samlat alla applikationer som våra kunder använder under samma gränssnitt. Här kommer du bl.a att:

Optimera plattformen med kunden i fokus Ansvara för gränssnitteten på Strålfors tillsammans med teamet och bl.a ta fram best practice och bygga standardiserade komponenter Utveckla tjänster enligt DevOps-principer Utveckla företagets IT-strategi och arbeta mot en tjänstebaserad arkitektur

 

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra ett team som består av fullstack-utvecklare, frontend-utvecklare, UX, PO och Scrum Master. Vi jobbar agilt enligt SAFE och Scrum och sitter på fint kontor i Alingsås. Vi erbjuder en hybrid-lösning av arbete på kontoret och arbete hemifrån.

 

Mer om dig

Vi söker dig som gillar att ställas inför tekniska utmaningar som både är stimulerande och lärorika. Det är en självklarhet att du motiveras av programmering och problemlösning samt gillar att lösa problem med andra. Vi tror även att du är en ansvarstagande person och för dig faller det sig naturligt att fatta beslut både gällande teknik och struktur/arbetssätt. Du har några års erfarenhet av frontendutveckling där du gått på några nitar och har en idé om varför man väljer en väg framför en annan.

Tjänsterna som du kommer att arbetet med är främst front-end och access relaterade tjänster som ska göra det enkelt för våra kunder att uppleva och konsumera de tjänsterna som företaget erbjuder. Vår teknikstack består bland annat av:

Vue.js, TypeScript och Node.js Azure OpenShift Elastic search Microtjänstorienterad arkitektur och Rest APIer

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ada Digital. För ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Sandra Peiper på sandra.peiper@adadigital.se 

Urval sker löpande så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Alingsås
Land Sverige
Referensnummer 2024/5
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb