Strålfors Finland, PostNord Strålfors Vantaa

PostNord Strålfors kehittää ja tarjoaa viestintäratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat luoda vahvempia ja tiiviimpiä suhteita asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa.

Elämme aikakautta, jolla yksilökohtaiset tarpeet määrittävät arjen kaikki viestintähaasteet. Kiinnostavuus on aikamme uusi valuutta, ja päätösvalta on kuluttajilla. Viestinnän parissa työskenteleminen on monimutkaisempaa kuin koskaan, mutta toisaalta se ei ole koskaan ollut yhtä yksinkertaista. Nykyään viestintä on nimittäin kaikki kaikessa ja kaikki viestivät keskenään – kaikkialla.

PostNord Strålfors on vahva digitaalisen viestinnän toimija, ja ydinosaamistamme ovat suurien tietomäärien käsittely ja jakelu oikealla tavalla, oikeaan aikaan, oikeaa kanavaa pitkin ja oikeille henkilöille.

PostNord Strålfors on osa PostNord-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkapalveluiden toimittaja. Meillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa työllistämme 700 henkilöä. Liikevaihtomme on 200 miljoonaa euroa (2021). Suomessa meitä on noin 70 henkilöä ja liikevaihtomme on 35 miljoonaa euroa. Katso lisää www.stralfors.fi.

Hallinnon assistentti

Liiketoimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Haemme nyt hallinnon assistenttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen, jonka kesto on noin kuusi kuukautta. Oletko henkilö, joka tahtoo tarjota tukeaan monipuolisissa tehtävissä niin viestinnän, hallinnon, asiakaspalvelun kuin HR:n parissa? Sinulla on tärkeä rooli liiketoimintamme päivittäisessä pyörittämisessä ja toiminnan kehittämisessä. Pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä kasvokkain ja virtuaalisesti, osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin, tukemaan eri osastojemme toimintaa ja vaikuttamaan erinomaiseen asiakaskokemukseemme sekä henkilöstötyytyväisyyteemme positiivisella asenteellasi. 

Odotamme, että sinulla on 

  • vähintään toisen asteen koulutus.
  • kokemusta assistenttitehtävistä.
  • Microsoft Office -ohjelmat hallussa.
  • omatoiminen ja aktiivinen ote työhön.
  • kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti.
  • asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne.
  • rohkeutta kysyä kysymyksiä ja oppia uutta.
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen).

Tarjoamme sinulle 

Monipuolisen, kiinnostavan ja vastuullisen tehtäväkentän, kattavan perehdytyksen, asiantuntevan ja kehittämis- ja kehittymishaluisen työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin mahdollistamalla työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista mm. joustavan työajan mallilla sekä laajalla etätyömahdollisuudella. Työkulttuuriimme ja ihmisiimme voit tutustua lisää verkkosivuillamme.

Kysymyksiä?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Leskinen, puh. 040 0536 388 ma 22.5. klo 15–17. 

Kiinnostuitko?  

Hienoa, hae tehtävään pikaisesti, kuitenkin viimeistään 28.5.2023 alla olevan linkin kautta. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemuksessasi. Huomioithan, että koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, tulee valittavan henkilön olla ilmoittautuneena työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työsopimuksen voimassaolo Vakituinen
Työsuhteen luonne Kokoaikainen
Työsuhteen toivottu aloitusajankohta mahdollisimman pian
Palkka Kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi
Paikkojen lukumäärä 1
Työllisyysaste 37,5
Paikkakunta Vantaa
Maakunta Uusimaa
Maa Suomi
Ilmoitusnumero 2023/28
Julkaistu 17.05.2023
Haku päättyy 29.05.2023 klo 01.00

Takaisin avoimiin työpaikkoihin