Strålfors Danmark, Copenhagen

Er du passioneret omkring projektledelse og stortrives du med en varieret hverdag, hvor du styrer projekter for kunder fra såvel den private som offentlige sektor? Vil du gøre karriere i en succesfuld, nordisk virksomhed med ca. 700 ansatte? 

PostNord Strålfors indgår i den svenske PostNord AB koncern og omsætter for 2,0 milliarder SEK, har aktiviteter i 4 lande og cirka 700 ansatte. PostNord er medejer af e-Boks, og PostNord Strålfors Danmark er en af kun 4 distributører, der kan give virksomheder adgang til at kommunikere via e-Boks.

PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger til private virksomheder og offentlige organisationer med mange kunder eller borgere. Vi er en ambitiøs og stærk aktør indenfor digital kommunikation, og har som mission at være den fortrukne leverandør af Omnichannel kommunikationsløsninger i Norden.

I årenes løb har PostNord Strålfors’ løsninger hjulpet Top 200 virksomheder og offentlige organisationer i Danmark med at styrke deres brand, kommunikation af forretningskritiske dokumenter samt skabe nye forretningsmuligheder. Vi tilbyder en uhøjtidelig omgangstone i en flad organisation, hvor vi sammen jagter vores mål – og du vil få et spændende og varieret job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med udviklingen.

Dygtig projektleder med overblik

Vi søger en dygtig projektleder til vores Project Management Team, der består af 10 personer med forskellige funktioner, bl.a. projektledere, konsulenter og nearshore integratorer.

Her vil du være med hos kunden fra projektets start til slut. Du vil hjælpe kunderne på deres digitale rejse og skabe værdi i deres kommunikationskanaler ud mod deres kunder. Du vil arbejde med leverancer på alle vores kanaler, dvs. print, scanning, digital post, sms og e-mail.

Du vil få ansvar for både store og små projekter, og dine opgaver inkluderer blandt andet, at du:

 • Driver eksterne og interne projekter i samarbejde med kolleger, leverandører og kunder. Er med fra udbuds- og presale-fasen til overlevering til driften
 • Styrer input, implementerer projekter og styrer dem sikkert i mål
 • Sparrer med projektlederkolleger i hele Norden om projektstyring og med koncernens produktejere om fx. Ressource og leverancer
 • Videreudvikler vores standarder og arbejdsmetoder løbende
 • Deltager i at sikre vores fremdrift og udvikling, som aktiv del af styregruppen

Personprofil

Først og fremmest er du passioneret og ambitiøs omkring projektledelse med kunden i centrum. Du sætter en ære i at drive og levere dine projekter, og er kendt som effektiv problemløser. Du arbejder fleksibelt og selvstændigt, og elsker at have dygtige kolleger og sparringspartnere, både lokalt og på nordisk plan. Du er kundevant og trives med kommercielle og kontraktlige kundedialoger, hvor kundens krav og behov imødekommes, men også udfordres til gensidig fordel. Du er kendetegnet ved dit udadvendte og positive sind - og bevarer både overblik og humør, også når det går stærkt.

 Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har 4-7 års IT-projektleder- eller konsulenterfaring, gerne indenfor digitalisering
 • Har en relevant videregående uddannelse – fx. cand.merc. eller cand.it.
 • Har relevant certificering, f.eks. Prince2 eller IPMA og erfaring med forskellige projektmodeller
 • Har kendskab til Excel, MS Project, SharePoint, CRM Business og Visio
 • Er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk. Gerne kendskab til de nordiske sprog

Interesseret?

Stillingen er med start snarest mulig og er placeret på Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren Metrostation).

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Project Management, Lise Ørtoft, på mobil 25 65 43 82.

Send gerne din ansøgning med det samme og senest søndag den 23. februar 2020.

 Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesform Fastansat
Arbejdstid Fuldtid
Antal ledige stillinger 1
Arbejdstid 37 timer /uge
By København
Region Hovedstaden
Land Danmark
Referencenummer 2020/2
Kontakt
 • Lise Ørtoft, 25654382
Publiceret 04.02.2020
Sidste ansøgningsdag 23.02.2020

Tillbaka till lediga jobb